Fjernvarme / Fjernvarmeanlæg

Vi rådgiver dig, så du kan finde det mest energieffektive fjernvarmeanlæg

Den måde, fjernvarmeværket leverer fjernvarme til dit hus på, er afgørende for, hvilken type fjernvarmeanlæg du skal have. Fjernvarmeværket eller Augustin Smede & VVS kan fortælle dig, hvilke muligheder du har.

Det er altid en god idé at vælge det mest energieffektive fjernvarmeanlæg. Desværre er der ikke energimærkning på fjernvarmeanlæg, så det er fagfolk som os, der kan rådgive dig om hvilke fjernvarmeanlæg der har lavest muligt varmetab og elforbrug. Desuden er det vigtigt at fjernvarmeanlægget skal kunne afkøle fjernvarmevandet effektivt. Alt dette og meget mere, rådgiver vi dig om når du skal have installeret fjernvarme eller have opdateret dit fjernvarmeanlæg. 

Fjernvarmeinstallation
99379911_TermixVVX-I_ECL120_insucover_r_300RGB

Hvordan udnytter man varmeenergien bedst muligt?

Det varme vand fra fjernvarmeværket skal afgive varmen i dit hus, og være 35 grader koldere, når det løber tilbage til fjernvarmeværket. På den måde bliver fjernvarmen så billig som muligt for dig som forbruger, og varmeenergien udnyttes bedst muligt.

Vi har hjulpet med installation af fjernvarme og opsat nye fjernvarmeanlæg i bl.a. Vejle, Varde, Kolding, Vejen, Esbjerg og Billund. Vi kommer også gerne ud til dig.

Ring til os og få en uforpligtende snak og et godt tilbud på din nye fjernvarmeinstallation.