Hvem er vi?

Augustin Smede & VVS har eksisteret siden 1998 og drives af VVS-installatør Rune Augustin. Vi holder til i Hovborg, og løser smede- og VVS-opgaver i hele Syd- og Midtjylland, for eksempel i Varde, Vejle, Kolding, Esbjerg, Vejen og Billund.

tre autoriseret vvs eksperter står foran deres firmabiler

Vi er i øjeblikket 4 dygtige og veluddannede medarbejdere, der udfører VVS-opgaver såsom:

Vores VVS-forretning er bygget op omkring gode håndværksmæssige principper; ordentlige priser og ordentligt arbejde. Vi lever af tilfredse kunder og gør vores bedste for at leve op til kundernes krav og ønsker. Derfor har vi også mange loyale kunder, som vender tilbage og bruger os igen og igen.

Vi er specialister i varmepumper og vedvarende energi, og derfor er vi altid opdaterede på den nyeste viden om disse energikilder.
Som certificeret Grøn Energihåndværker garanterer vi den bedst mulige rådgivning i forbindelse med energirenovering.

Indenfor smede- og VVS-området er der konstant teknologisk udvikling, og det er vi hos Augustin Smede & VVS bevidste om. Vi holder os altid opdateret på nye tendenser, og derfor kan vi yde optimal sparring og vejledning.

Vi er medlem af TEKNIQ Arbejdsgiverne, og derfor er det udførte arbejde omfattet af TEKNIQ Garanti. Vores kvalitetssikring af det udførte arbejde udføres gennem KLS-system.