Kunderne siger

Ny varmepumpe

Vi har installeret luft til vand varmepumpe og vi var ikke i tvivl om hvem der skulle udføre arbejdet. De udførte arbejdet top professionelt og til aftalt tid. Super behagelige montører. Der blev fulgt op på om anlægget fungerede to dage efter igangsætning. (det er nr. 2 anlæg fra Augustin idet jeg har et på en anden adresse som har kørt i 4 år uden problemer) super anlæg

Luft-til-vand-varmepumpe

Vi har fået demonteret vores pillefyr og vandvarmer og derefter installeret en luft-til-vand-varmepumpe. Alt til stor tilfredshed både mht. monteringsarbejdet og det faktum, at prisen holdt. Og så fungerer varmepumpen til fulde.

Jordvarme

Har fået tilbud på jordvarme, og prisen har holdt 100% den aftalte pris. Plus at vi har fået lavet varme på ny 1.sal og lavet ny kloak fra toilet, og lavet afløb fra ny etableret bad på 1.sal Kan klar anbefales herfra.

Perfekt løsning

Kom til tiden, opgaven løst perfekt og langt billigere end forventet.

Jordvarmeanlæg

Augustin Vvs har monteret et vølundbjordvarme anlæg hos mig det er blevet lavet rigtigt fint ingen hovsa løsninger man bliver træt af så super flot lavet en behagelige mennesker at snakke med.

Varmepumpe

Flot varmepumpeinstallation, venlig og kompetent montør. Super tilfreds!

Varmepumpe installation

Fået installeret en Bosch varmepumpe i fritidshus, Hurtig og kompetent installation, meget flot udført. Ingen anmærkninger. Prisen er endda lavere end det afgivede tilbud. Fuld tilfredshed og varmeste anbefalinger.

Varmepumpe + VVS

Vi har tidligere fået installeret varmepumpe + nye radiatorer, endvidere har vi fået tilføjet to radiatorer og nye rør og termostater. Alt er udført til UG+ og Augustins medarbejdere har selv sagt til hvis de ser noget der trænger til at blive skiftet, således tingene tages i opløbet. Det er god service og pris og kvalitet hænger sammen. Vi er meget tilfredse og vi vil i fremtiden benytte Augustin til arbejde på vores hus. De er rigtig gode til at forklare ting og spørger ad inden de bare gør noget. 🙂